ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВПЛИВУ НА ЕКОНОМІКУ КРАЇНИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ТА КРЕДИТНОЇ СТРАТЕГІЙ БАНКІВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Виконано аналіз впливу на економіку України фінансово-кредитної стратегії діяльності банківської системи, проаналізовано можливі наслідки використання інвестиційної стратегії діяльності, яка становить основу діяльності банківської системи ісламського зразка. Отримано висновок, що Україна як держава має перспективи на існування тільки за умови переорієнтації банківської діяльності з кредитної в інвестиційну, скориставшись досвідом банківської системи ісламського зразка.