КРИПТОВАЛЮТИ ЯК СИСТЕМА ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ - Сословський , Володимир; Косовський , Ігор (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Розглянуто процес розвитку ринку криптовалют із позицій конкуруючих інвестиційних проектів, а також основні складові криптовалюти як інвестиційного проекту. Зазначено, що процес розвитку ринку криптовалют можна описати поступовим переходом від однорідної та односпрямованої до різноманітної і різнопланової системи проектів. Наголошено, що криптовалюти як інвестиційні проекти створюються для забезпечення потреб щодо оптимізації витрат фізичних та юридичних осіб, менеджменту і розвитку соціальних проектів / мереж. Зосереджено увагу на особливостях фінансування і розвитку цих проектів.