МІЖНАРОДНА ПРАКТИКА НАГЛЯДУ ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ ФІНАНСОВИХ (КРЕДИТНИХ) КООПЕРАТИВІВ ЧЕРЕЗ МЕХАНІЗМИ САМОКОНТРОЛЮ - Хоружий , Сергій (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено приклади ефективного виконання функцій самоконтролю фінансовими установами, які також створюють фінансову інфраструктуру для фінансових (кредитних) кооперативів. Доведено, що асоціація кредитних спілок не може самостійно виконувати весь спектр функцій самоконтролю. Запропоновані законодавчі новації, що дозволять об’єднаній кредитній спілці здійснювати функції самоконтролю для кредитних спілок і функції фінансового центру кредитної кооперації.