СУТНІСТЬ БОРГОВОЇ БЕЗПЕКИ БАНКІВСЬКОГО СЕКТОРУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Cоловаров , Андрій (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Визначено значущість боргової безпеки банківського сектору. Поглиблено теоретичне уявлення про боргові ресурси, їхнє місце і роль, а також рух / кругообіг у національній економіці. Розглянуто співвідношення між боргом і кредитом. Проаналізовано погляди дослідників на боргову безпеку держави і боргову безпеку в банківській сфері. Наведено авторське визначення сутності боргової безпеки банківського сектору національної економіки.