ТРАНСФОРМАЦІЯ ІНОЗЕМНОГО КАПІТАЛУ В БАНКІВСЬКОМУ СЕКТОРІ УКРАЇНИ - Другов , Олексій (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено теоретико-методологічні аспекти і прикладні засади функціонування іноземного капі талу в банківській системі України. Проведено емпіричний аналіз. Запропоновано підходи до побудови етапності участі іноземних інвесторів у банківській системі України та її подальші сценарії.