ЕКОНОМІЧНІ МЕТОДИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ У ЖИТЛОВОМУ БУДІВНИЦТВІ - Садовяк , Михайло (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Розглянуто особливості застосування економічних методів державного регулювання інвестиційних процесів у сфері житлового будівництва в сучасних умовах. Зазначено, що ключовим елементом виходу ринку зі стану депресивної стабільності має стати посилення стимулювальної ролі економічних методів регулювання, а також створення дієвого механізму конкуренції на ринках підрядних робіт.