ІНСТРУМЕНТАРІЙ АНАЛІЗУ ВПЛИВУ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ НА ДОБРОБУТ ДОМОГОСПОДАРСТВ В УКРАЇНІ - Зварич , Марта (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Представлено інструментарій аналізу впливу фінансової безпеки на добробут домогосподарств в Україні. Здійснено аналіз методом багатофакторної регресійної моделі та методом статистичних рівнянь залежностей. Здійснено прогноз необхідної величини підвищення рівня інструментів забезпечення фінансової безпеки домашніх господарств для зростання рівня добробуту населення.