СИСТЕМА ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ЯК ЧИННИК ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ БАНКІВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Малафєєв , Тимур; Лихобабіна , Любов (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Розглянуто характернi риси сучасної системи страхування вкладників банківських установ, а також запропоновано перспективи вдосконалення чинної системи. Досліджено основні показники діяльності Фонду за кілька періодів, розглянуто основоположні нормативно-правові документи, на основі яких реалізується політика структури. Обґрунтовано необхідність спрощення процедури відшкодування коштів, закцентовано увагу на можливості диференційованої участі та розмежуванні учасників за ступенем ризику.