СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ ІНСТРУМЕНТАРІЮ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ І НАГЛЯДУ ЗА РИНКОМ НЕБАНКІВСЬКИХ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ - Левченко , Валентина (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Проаналізовано інструменти державного впливу на фінансових посередників в Україні. Здійснено узагальнення проблем розвитку страхових компаній, недержавних пенсійних фондів і кредитних спілок в Україні. Сформовано стратегічні засади поліпшення інструментарію державного регулювання і нагляду за ринком небанківських фінансових послуг України. Визначено очікувані результати від упровадження запропонованих інструментів державного впливу.