УДОСКОНАЛЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ БАНКІВСЬКОГО РИТЕЙЛУ В УКРАЇНІ НА ПРИКЛАДІ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ - Демченко, Андрій (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
На сучасному етапі на фінансовому ринку в галузі банківського маркетингу і продажів як України, так і зарубіжних країн відбувається справжня революція, пов’язана з розробкою й реалізацією перспективних інновацій. За деякими оцінками, роздрібні банки здатні здійснювати інноваційну стратегію у сфері обслуговування клієнтів, можуть підвищити рентабельність своїх операцій у розрахунку на одного клієнта на 50—100 %. Отже, пропонуємо розглянути розвиток інноваційних стратегій реалізаційної політики на фінансовому ринку, а також можливості впровадження зарубіжного досвіду в реалізаційну політику банків України.