(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Продемонстровано застосування лінійного програмування для визначення оптимального плану перевезень між різними країнами. На прикладі міжнародної торгівельної операції з транспортування зерна розраховано мінімальну вартість і складено оптимальний план перевезень.