(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Дослідження проблематики формування і прогнозування валютного курсу національної грошової одиниці актуалізується з утвердженням і стрімким розвитком глобалізаційних процесів в останні десятиліття. В Україні проблема розвитку фондового ринку та інтернет-трейдингу, а також їхній вплив на валютний ринок є особливо актуальними, оскільки саме фондовий ринок виконує функцію «перетворення заощаджень в інвестиції», а це означає, що його треба розвивати. Досліджено теоретико-методологічні засади біржового інтернет-трейдингу; проведено аналіз впливу фундаментальних чинників на валютний курс; розглянуто перспективи розвитку фундаментального аналізу та вдосконалення системи інтернет-трейдингу в Україні.