ТИПОЛОГІЯ ФІНАНСОВОГО ШАХРАЙСТВА В УКРАЇНСЬКИХ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКАХ - Мельник , Сергій (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Розглядається проблема існування фінансового шахрайства в українських комерційних банках і фінансові наслідки, які воно спричиняє. Аналізуються особливості фінансового шахрайства в цілісності його конструкцій, які поширені в банківському секторі України. У результаті дослідження представлено типологію фінансового шахрайства, яке поширене в українських комерційних банках.