ПІДВИЩЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ КРЕДИТНИХ СПІЛОК УКРАЇНИ - Швець , Наталія; Осадець , Олександра (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Присвячено діяльності кредитних спілок України, а саме соціальній ефективності їх функціонування. Досліджено об’єктивний зміст ефективності як оцінювальної категорії. Запропоновано показники оцінки соціальної ефективності діяльності кредитних спілок. Проведено аналіз у розрізі запропонованих показників оцінки соціальної ефективності діяльності вітчизняних кредитних спілок, що дозволив комплексно охарактеризувати її рівень і визначити основні вектори подальшої діяльності в напрямі підвищення соціального ефекту від роботи кредитних спілок на ринках фінансових послуг України.