ІНВЕСТИЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ УКРАЇНИ: ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ І ШЛЯХИ ЇХ РОЗВ’ЯЗАННЯ - Новікова , Тетяна; Гайдар , Ірина (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено такі поняття, як «інвестиційний клімат», «інвестиційна привабливість», а також суть цих дефініцій та їх відмінність. Також представлено показники інвестиційної привабливості, звернено увагу на основні проблеми і шляхи їх розв’язання. Вивчено та проаналізовано суть факторів, які безпосередньо впливають на розвиток інвестиційного середовища держави. Окреслено перспективи зростання інвестицій до країни.