БАНКІВСЬКЕ РЕГУЛЮВАННЯ I БАНКІВСЬКИЙ НАГЛЯД ЯК СКЛАДОВІ СИСТЕМИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ БАНКІВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Вовчак , Ольга; Бедненко , Владислав (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджуються питання сутності банківського регулювання, банківського нагляду, державного регулювання банківської діяльності та їх застосування в теоретичному i практичному аспектах, а також висвітлюються питання банківського регулювання i банківського нагляду як складових системи державного регулювання банківської діяльності.