СУТНІСТЬ I ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ФІНАНСОВОГО СЕКТОРУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Барановський , Олександр (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Обґрунтовано значущість наукового інтересу до проблематики функціонування і розвитку фінансового сектору національної економіки. Критично проаналізовано підходи дослідників до визначення сутності і функціонального призначення фінансового сектору національної економіки. Наголошено на загальносистемних характеристиках фінансового сектору. Наведено авторське бачення сутності фінансового сектору національної економіки. Представлено авторську класифікацію різновидів фінансового сектору національної економіки.