МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ ФІНАНСОВОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА - Григорська, Олена (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Оцінювання ефективності реалізації державно-приватного партнерства (ДПП) визначається через фінансову доцільність досягнення мети ДПП щодо кожної із зацікавлених сторін за допомогою таких показників, як: індекс прибутковості, чиста приведена вартість, внутрішня норма рентабельності; дисконтований період окупності. Доповнено наявну методику оцінюванням індексу збалансованості фінансових інтересів учасників ДПП на основі обчислення коефіцієнта подібності векторів фінансової ефективності для держави та приватного партнера.