ШЛЯХИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ БАНКІВСЬКИХ ПРОДУКТІВ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Рисін , Марія; Федюк , Ірина (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Присвячено визначенню сучасних тенденцій упровадження інноваційних банківських продуктів вітчизняними банками. Досліджено особливості інноваційної діяльності банків України. Узагальнено поняття і види інновацій у сфері банківського бізнесу, які пов’язані з використанням новітніх технологій. Визначено перспективи впровадження вітчизняних інноваційних банківських продуктів.