НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО ВИЗНАЧЕННЯ МІСЦЯ ВАЛЮТНОГО РЕГУЛЮВАННЯ В СИСТЕМІ ДЕРЖАВНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ - Журавка , Федір (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
На підставі проведеного аналізу запропоновано авторське визначення поняття «валютне регулювання». Крім того, досліджено особливості системи валютного регулювання, а також визначено його місце в системі державного регулювання економіки України. Доведено, що валютне регулювання характеризується не тільки як елемент валютної політики, а й як складова частина загальної системи інструментів економічної політики держави.