ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИЯВЛЕННЯ ТА УПРАВЛІННЯ КОНФЛІКТОМ ІНТЕРЕСІВ У БАНКАХ УКРАЇНИ - Омельчук, Ярослав; Швець, Наталія (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено передумови виникнення та ознаки конфлікту інтересів у банках України. Описано процес виявлення конфлікту інтересів у банківській установі та визначено основні принципи управління ним. Сформульовано правила запобігання конфлікту інтересів для працівників банківських установ.