ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ БАНКІВ В УКРАЇНІ - Мамедов, Сергій (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Висвітлено авторський підхід до формування та реалізації стратегії реструктуризації банків в Україні з позицій характеристики її ключових елементів: обґрунтування необхідності розроблення стратегії; визначення мети й цілей стратегії; розроблення та відбір варіантів стратегії; оцінка ефективності та вибір пріоритетних напрямів реалізації стратегії; визначення ресурсної забезпеченості ухвалених рішень; удосконалення механізмів та інструментів регулювання реструктуризаційних процесів у банківському сек торі загалом та для його складових; моніторинг реструктуризаційних процесів у банківському секторі економіки країни. Розроблений підхід дає змогу одночасно вирішувати два взаємопов’язані завдання: безпосе реднє розроблення стратегії; управління процесами розроблення й реалізації стратегії.