РОЗВИТОК СТРАХОВОГО ПОСЕРЕДНИЦТВА В УКРАЇНІ В КОНТЕКСТІ ЙОГО ВПЛИВУ НА ЕФЕКТИВНЕ ФУНКЦІОНУВАННЯ СТРАХОВОГО РИНКУ - Добош, Назар (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Метою роботи є розроблення теоретико-методологічних основ вдосконалення державного регулювання діяльності страхових посередників в Україні в контексті розвитку фінансово-кредитної системи. Автори ставлять і вирішують такі завдання: ретроспективне дослідження розвитку ринку страхових посередників в Україні та обґрунтування теоретичних засад його функціонування, аналіз законодавчої та нормативно-правової бази щодо регулювання діяльності ринку страхових посередників в Україні та міжнародного досвіду, розроблення рекомендацій щодо удосконалення державного регулювання діяльності страхових посередників в Україні.